زمان مطالعه: 27 دقیقه

پروتز سینه ، یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین جراحی های زیبایی در میان بانوان است که باعث بهتر شدن شکل و فرم سینه ها می شود. این پروسه می تواند با هدف ترمیم پستان ( پس از درمان سرطان و برداشت سینه ) یا به منظور بازسازی فرم ظاهری سینه ، انجام شود. زنان برای افزایش اعتماد به نفس در خود ، تحت جراحی های زیبایی متفاوتی قرار می گیرند ؛ پروتز پستان نیز یکی از جراحی های زیبایی است که امروزه در سطح گسترده ای انجام می شود. در این مقاله دکتر محمد هادیزاده بهترین جراح پروتز سینه تهران توضیحات جامعی درباره این پروسه زیبایی و ترمیمی داده اند ، توصیه می شود این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

انواع پروتز سینه زنان

پروتز پستان دارای انواع مختلفی است که بر اساس جنس مواد پر کننده ، اندازه ، شکل و میزان برجستگی آن طبقه بندی می شود ؛ که بنا بر نظر جراح سینه تهران و با توجه به نیازها و خواسته های بیمار یکی از انواع پروتز برای متقاضی این پروسه انتخاب می گردد.

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس

ایمپلنت های سينه از نظر مواد پرکننده به دو نوع تقسیم می شوند :

  • پروتز های سالینی ( آب نمکی )

این پروتزها دارای جدار سیلیکونی غیرقابل نفوذ می باشند و مواد پر کننده آن ها از آب نمک استریل است. در صورتی که این پروتزها پاره شوند ، مواد موجود در آن ها خالی شده و سپس توسط بدن جذب می شود. این پروتز سینه در مقایسه با نوع سیلیکونی سفت تر می باشد و برای قرار دادن آن ها در سینه ، نیاز به برش کوچکتری نسبت به پروتز های سیلیکونی می باشد. در حال حاضر به دلیل این که در موقع لمس این نوع از پروتزها ، تصنعی بودن آن ها ملموس است ، کمتر مورد استفاده قرار می گیرند و می توان گفت که تقریبا منسوخ شده اند.

  • پروتز های سیلیکونی

مواد پر کننده این پروتزها ، ژل سیلیکون می باشد و انواع مختلفی از ژل سیلیکون با درجات تراکم و چسبندگی مختلف در آن به کار رفته است. وقتی که این پروتز پستان ها را لمس می کنیم به بافت طبیعی پستان شباهت دارند. در صورتی که پوسته آن ها دچار آسیب شود ، ممکن است ژل موجود در آن ها در داخل پوسته پروتز باقی بماند یا از آن خارج شده و به فضایی که پروتز در آن قرار گرفته است وارد شود. البته لازم به ذکر است امکان پارگی پروتز سینه سیلیکونی بسیار کم است و تنها در صورتی پاره خواهند شد که شدت ضربه وارده به سینه آنقدر زیاد باشد که قفسه سینه نیز آسیب ببیند. در این جا لازم است تا متذکر شویم که نیاز به تعویض پروتز سینه ربطی به جنس و نوع پروتز ندارد ، لذا چنانچه پس از گذشت 10 تا 15 سال پس از جراحی پروتز سينه در تهران ، فرم ظاهری آن کمی تغییر کند ( در اثر مرور زمان ) ، فرد در صورت تمایل تواند برای تعویض پروتز سینه اقدام نماید.

پروتز سینه - دکتر هادیزاده

 

انواع پروتز سینه بر اساس شکل ظاهری

  •  پروتزهای سینه قطره اشکی یا آناتومیکال

این پروتزها دارای برجستگی بیشتری در قسمت پایینی ایمپلنت هستند. پروتز سینه اشکی ، بیشتر در افرادی که سینه آن ها دچار افتادگی شده است کاربرد دارد ، زیرا هدف از جراحی پروتز سینه اشکی در این دسته از بانوان این است که فرم طبیعی سینه ها حفظ شود. همچنین این مدل برای افرادی که قفسه سینه کوچک و بافت پستان کمی دارند ، بسیار مناسب می باشد.

  • پروتز سینه گرد

این گونه پروتزها به دلیل شکل شان نسبت به پروتزهای قطره اشکی ، سینه های توپرتری را ایجاد می کنند. به دلیل این که این نوع پروتز سينه در همه جهات دارای سایز و شکل یکسانی هستند ، از این رو نگرانی خاصی در مورد چرخش آن ها وجود ندارد. این نوع پروتزها بیشتر برای خانم های جوان کاربرد دارند.

انواع پروتز سینه از لحاظ نوع سطح پروتز

بر اساس نوع سطح پروتز ، مدل های متفاوتی وجود دارد که پروتز پستان با سطح صاف و زبر ، از اصلی ترین انواع آن می باشد.

  • پروتز پستان با سطح زبر

این نوع پروتز به دلیل داشتن سطح زبر خود ، موجب می شود تا با گذشت زمان ، سطح پروتز در اطراف خود اسکار و بافت ایجاد کرده و در نتیجه پروتز سینه در محدوده خود حرکت کمتری داشته باشد.

  • پروتز پستان با سطح صاف

زمانی که سطح این پروتز را لمس می کنید ، کاملا صاف است و در محلی که قرار می گیرد ، احساس طبیعی ایجاد می کند. لازم به ذکر است که این نوع پروتز سینه ایراداتی هم دارد ، از جمله این که امکان دارد ، چین خوردگی در آن ها قابل رویت باشد. مسئله مهمی که در مورد پروتزهای سینه وجود دارد ؛ این است که در حالت طبیعی ممکن است یک لایه از بافت فیبروز ، به صورت طبیعی به دور پروتز سینه تشکیل شود ، که به آن در اصطلاح کپسول گفته می شود. در پروتز با سطح صاف ، احتمال انقباض این کپسول ها بیشتر است که در نهایت ممکن است باعث بدفرمی در سینه ها شود. در حالت کلی برای این که فرم سینه و لمس آن پس از جراحی ، طبیعی باشد ؛ باید توجه داشت که علاوه بر انتخاب نوع و جنس پروتز پستان ، مهارت و تبحر بهترین جراح پروتز سینه در تهران نیز در این امر دخیل است. در ادامه می توانید نمونه کارها و عکس پروتز سینه با دکتر هادیزاده را مشاهده نمایید.

 

عکس پروتز سینه قبل و بعد

انواع برش در جراحی پروتز سینه

در جراحی بزرگ کردن سینه ، بهترین دکتر پروتز سینه در تهران به منظور جایگذاری ایمپلنت ها ، از برش های مختلفی استفاده می نماید. این برش ها در قسمت هایی ایجاد می شود که در آینده کم ترین اثر زخم ( اسکار ) ممکن را بر جای بگذارند و حتی المقدور قابل مشاهده نباشند. این برش ها در پروتزهای سالینی ، در حدود سه تا چهار سانتی متر و در پروتزهای سیلیکونی ، بین چهار تا پنج سانتی متر خواهند بود.

محل های ایجاد برش به منظور قرار دهی پروتز پستان عبارتند از :

  1. برش دور ناف : تنها در موارد خاص انجام می شود و صرفا در پروتز های آب نمکی ( سالینی ) می توان از آن استفاده کرد و روشی دشوار به حساب می آید.
  2. برش زیر بغل (transaxillary) : در این روش بر روی سینه برشی ایجاد نمی شود و به همین علت ، اکثر افراد متقاضی این روش را ترجیح می دهند ؛ اما اشکالی که می توان به این روش گرفت این است که امکان دارد پروتز بالاتر از موقعیت نرمال قرار بگیرد.
  3. برش دور هاله سینه (periareolar) : این برش ، بهترین گزینه برای افرادی است که تصمیم دارند همزمان با انجام عمل پروتز سینه ، لیفت سینه را نیز انجام دهند.
  4. برش زیر سینه (inframammary) : رایج ترین روش ایجاد برش برای جای گذاری پروتز سینه است و به بانوان جوان پیشنهاد می شود ؛ همچنین در این روش دسترسی به بافت سینه نیز آسان تر بوده و امکان تغییر در احساس موضع به حداقل خواهد رسید.

پروتز سینه + دکتر هادیزاده

در پایان توصیه می شود تا انتخاب نوع برش و پروتز مناسب ، را با مشورت جراح سینه خود انتخاب کنید و برای گزینش نوع پروتز و برش اصراری نکنید ، چرا که جراح سینه با مهارت و تجربه خود می تواند بهترین گزینه را به شما پیشنهاد نماید.

بهترین محل برای قرارگیری پروتز سینه

یکی از مواردی که پیش از عمل برای بیماران معین می گردد ، محل جایگذاری ایمپلنت ها در بافت سینه است که توسط جراح پروتز سینه خوب در تهران معین می شود. به جهت اطلاع داوطلبان عزیز جراحی پروتز کردن سینه ، توضیحاتی را ارائه داده ایم.

پروتز سینه زیر عضله

ایمپلنت در زیر عضله پکتورالیس قرار می گیرد. طی این پروسه بخش انتهایی ماهیچه در راستای دنده های قفسه سینه ، از محل جدا شده و پروتز در زیر آن جای می گیرد.

از مزایای پروتز زیر عضله می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  1.  در این متد پوشش پروتز توسط بافت و عضلات سینه مطلوب تر بوده و به دنبال آن نتیجه حاصل طبیعی تر می باشد.
  2. در این شرایط انجام تست ماموگرافی راحت تر بوده و نتیجه تست نیز دقیق تر می باشد.
  3.  احتمال وقوع انقباض کپسولی بعد از عمل کمتر است.

عوارضی که پروتز سینه زیر عضله به همراه دارد :

  •  به سبب برش های که روی عضلات سینه ایجاد می شوند ، انتظار می رود دوره نقاهت طولانی تر و کمی دشوارتر باشد.
  •  ورم نمود یافته به سبب دستکاری شدن بافت ها در مدت بیشتری بهبود پیدا می کند.

پروتز سینه روی عضله

ایمپلنت سینه می تواند روی عضله پکتورالیس نیز قرار بگیرد. این مورد هم مزایا و محدودیت های منحصر به خود را دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

از مزایای پروتز روی عضله می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. به این خاطر که عضلات پستان دستکاری نمی شوند ، دوره ریکاوری بعد از عمل پروتز سینه کوتاه تر و آسان تر می باشد.
  2. ورم سریع تر برطرف شده و نتیجه نهایی در زمانی کوتاه مشخص می گردد.
  3. احتمال دفرمه شدن ظاهر پستان به دلیل تکان خوردن عضلات سینه کمتر است.

عوارضی که پروتز سینه زیر عضله به همراه دارد :

  • احتمال ایجاد ناهمواری به خصوص در میان بانوانی که عضله سینه کوچکی دارند ، بیشتر است.
  • نتیجه حاصل ممکن است برای تمامی بانوان نچرال و طبیعی نباشد.

پاسخ به سوالات عمل پروتز سینه توسط دکتر هادیزاده جراح پروتز سینه

 

جراحی پروتز سینه تحت چه نوع بیهوشی انجام می شود ؟

جراحی پروتز پستان تحت بیهوشی عمومی و بی حسی موضعی قابل اجرا می باشد. هر چند بیهوشی عمومی یکی از گزینه های مورد تایید بسیاری از جراحان پلاستیک می باشد ، ولی این فرایند جراحی زیبایی ، تحت بی حسی موضعی نیز قابل اجرا است و دکتر خوب بزرگ کردن سینه در تهران با هدف اجتناب از عوارض جانبی بیهوشی عمومی ، بی حسی موضعی را بر می گزینند. به طور کلی ، بیهوشی عمومی می تواند مشکلات زیر را با خود به همراه داشته باشد :

  • به دلیل بالا بودن حجم مواد بیهوشی ، بیمار نمی تواند تنفس طبیعی داشته باشد و استفاده از تجهیزات کمکی برای تنظیم تنفس ، الزامی می باشد.
  • برخی بیماران بعد از بیهوشی عمومی ، دچار حالت تهوع می شوند.
  • حالت گیجی تا چند روز بعد از جراحی پروتز سینه ادامه می یابد.
  • بیماران اغلب به محض از بین رفتن آثار بیهوشی ، درد را احساس می کنند.

برخی متخصصان ، به جای بیهوشی عمومی ، از ترکیبی از تزریق درون وریدی و بی حسی لیدوکائین برای اجرای فرایند جراحی ایمپلنت سینه ، استفاده می کنند. علت اصلی ترجیح متخصصان در استفاده از این نوع بیهوشی ، شامل موارد زیر می باشد :

  • بیمار می تواند به طور مستقل و بدون نیاز به تجهیزات کمکی نفس بکشد و استفاده از لوله تنفسی ، مورد نیاز نمی باشد.
  • بی حسی موضعی ، حالت تهوع را به همراه ندارد.
  • اثرات بی حسی ، ظرف چند ساعت از بین می رود و حالت گیجی فرد تا چند روز ادامه پیدا نمی کند.
  • تزریق لیدوکائین ، برش های جراحی را بی حس می کند به طوریکه وقتی بیمار حس خود را بازیابی می کند ، دردی را احساس نمی کند.

مهم ترین دلایل عمل پروتز سینه

زمانی که زنان در ظاهر سینه خود متوجه نامتوازنی یا تغییرات دیگری ( در اثر بیماری یا علل مادرزادی ) می شوند تمایل دارند ، این حالات را به وضعیت نرمال یا حتی ایده آل تبدیل کنند. این تغییرات ممکن است یکی از موارد ذیل باشد :

  • رفع نامتقارن بودن سینه ها
  • اصلاح فرم سینه ها بعد از دوران حاملگی و شیردهی
  • افزایش حجم سینه ها یا ایجاد توازن در آن ها
  • رفع ناهنجاری مادرزادی سینه که در آن سینه به اندازه کافی رشد نکرده است.
  • رفع کاهش سایز سینه که به دلایل مختلفی همچون بارداری ، شیردهی و تغییرات وزن ایجاد شده است.
  • ترمیم بافت سینه در خانم هایی که به دنبال ابتلا به سرطان سینه و به منظور درمان آن ، مجبور شده اند بخشی یا همه بافت سینه شان را تخلیه کنند.

شرایط لازم برای انجام عمل پروتز پستان

  • بیماران باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشند.
  • افراد باید از دو هفته قبل از جراحی پروتز سینه از سیگار کشیدن پرهیز نمایند.
  • بیماران باید انتظارات واقعی از نتیجه عمل پروتز سينه داشته باشند.

تاثیرات آفتاب و سولاریوم بر پروتز سینه

امروزه سوالات بسیاری در خصوص تاثیرات آفتاب گرفتن یا سولاریوم بر روی پروتز پستان پرسیده می شود. اگر شما نیز سوالی در این زمینه دارید ، می توانید پاسخ خود را در پادکست زیر از دکتر هادیزاده ، جراح سینه خوب در تهران دریافت نمایید :

آنچه در مورد پروتز سینه و سولاریوم باید بدانیم !

در حال کلی باید گفت سولاریوم یا حمام آفتاب به پروتز صدمه و آسیبی وارد نمی کند ؛ با این حال پزشکان متخصص در این زمینه توصیه می کنند از قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم خورشید یا اشعه سولاریوم حداقل به مدت یک سال پرهیز نمایید ؛ زیرا تابش نور به نواحی برش های جراحی می تواند منجر به تیره شدن محل جراحی و باقی ماندن جای اسکار شود.
موضوع دیگری که در همین رابطه باید به آن دقت داشته باشید این است که ایمپلنت نسبت به بافت های طبیعی بدن حرارت خود را دیرتر از دست می دهد ؛ از این رو بعد از سولاریوم و حمام آفتاب این احتمال وجود دارد که شما تصور نمایید که پروتز شما نرم شده است ؛ به همین علت برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از بروز هر نوع عارضه پیشنهاد می شود از آفتاب گرفتن و برنز کردن بعد از انجام این فرایند زیبایی خودداری نمایید.

تعیین اندازه پروتز سینه

طی جلسه مشاوره ، بهترین دکتر پروتز پستان تهران به خواسته های بیمار گوش می دهد ، به اندازه گیری آناتومیکی سینه می پردازد و سپس پروتز مناسب را انتخاب می کند. انتخاب اندازه پروتز پستان ، تصمیمی کاملا شخصی است ؛ لذا بستگی دارد که شما می خواهید اندازه سینه های شما تا چه حدی بزرگ تر شود. در طول جلسه مشاوره ، به منظور تعیین سایز مناسب برای شما ، از سوتین های اندازه گیری سفارشی که می توانید برای امتحان کردن اندازه ایمپلنت های مختلف مورد استفاده قرار دهید ، بهره برده می شود. این سوتین ها موقعیت فیزیکی در زمان واقعی آنچه که بعد از جراحی پروتز در سینه های شما خلق خواهد شد را به شکلی سفارشی به تصویر می کشد ، به گونه ای که شما می توانید قبل از جراحی پروتز سینه ، ببینید که سینه های شما بعد از عمل ، به چه شکل و اندازه ای در خواهند آمد. جراح شما دکتر هادیزاده در خصوص انتظارات منطقی و نتایج ، بر اساس نوع بدن شما ، گفتگوهای لازم را انجام خواهد داد. بیماران باید به این سطح از درک دست پیدا کنند که اهداف آنها از بزرگ کردن سینه ها با پروتز ، با توجه به متفاوت بودن بدن ها با یکدیگر باید در سطح منطقی باشد. دقت داشته باشید نتایچ پروتز سینه دائمی بوده و تنها برای تغییر سایز نیاز به جراحی مجدد دارید.

داوطلبین خوب برای جراحی پروتز سینه در تهران

ایمپلنت پستان یک گزینه خوب برای بانوانی است که مایلند سینه هایی خوش فرم تر و بزرگ تر داشته باشند. به علاوه ، برخی بانوان به دلیل قرار گرفتن تحت عمل های جراحی برای درمان سرطان سینه ، پستان های خود را از دست داده و همین امر ، تاثیرات روحی نامطلوبی را بر روی آن ها باقی گذاشته است. خوشبختانه ، جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز ، راهکاری مناسب برای جبران سینه از دست رفته و بازیابی شکل ظاهری مناسب محسوب می شود. برخی بانوان بنا به دلایل مادرزادی یا دلایل اکتسابی از قبیل بارداری ، شیردهی ، نوسانات شدید وزنی ، دچار بدشکلی در سینه های خود شده اند. پروتز پستان می تواند حجم از دست رفته در سینه ها را که عامل بدشکلی ایجاد شده در سینه ها می باشد ، جبران نماید. برای پروتز سالین ، هر بانوی 18 سال به بالایی که واجد شرایط برای انجام جراحی باشد ، داوطلب مناسب این پروسه محسوب می شود. برای پروتز سینه سیلیکون طبق اطلاعیه سازمان غذا و دارو ، بیمار باید 22 سال به بالا باشد.

پروتز سینه برای ورزشکاران

در رابطه با بزرگ کردن سینه با پروتز در خصوص خانم های ورزشکار سوالات و دغدغه های بسیاری وجود دارد. برای مثال بسیاری از خانم ها نگران این موضوع هستند که در اثر ورزش کردن پروتز سینه آن ها دچار آسیب شده و نیاز به تعویض پیدا کند. در واقع در خصوص این موضوع باید بدانید که میزان آسیب پذیری پروتز شما به نوع فعالیت ورزشی بستگی دارد. برای مثال اگر ورزش های رزمی انجام می دهید که احتمال وارد شدن ضربه به سینه وجود دارد ، بله احتمال آسیب و پاره شدن پروتز سینه در شما بیشتر است ؛ در غیر اینصورت پروتز پستان اختلالی در روتین زندگی ورزشکاران ایجاد نمی کند. همچنین این نکته بسیار مهم است که پروتز سینه برای ورزشکاران روی عضله یا زیر عضله قرار داده شود. به همین دلیل توصیه می شود در جلسه مشاوره با جراح خود حتما به این موضوع اشاره نمایید که چه فعالیت ورزشی انجام می دهید. در خصوص انتخاب سایز مناسب برای پروتز سینه ورزشکاران نیز باید به این موضوع دقت داشته باشید که انتخاب سایز ایمپلنت بر اساس سایز قفسه سینه صورت می گیرد و شما می توانید با مشورت پزشک پروتز مدل گرد یا پروتز مدل اشکی را انتخاب نمایید. همچنین باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر پوست شما حالت کشسانی زیادی نداشته باشد ، به دلیل احتمال آسیب ایمپلنت به بافت سینه ، نمی توانید از پروتزهای سایز بالا استفاده نمایید.

تفاوت پروتز سینه در افراد عادی و ورزشکاران

برای جلوگیری از بروز عوارض پروتز پستان در ورزشکاران ، توصیه می شود حتما در جلسه مشاوره این موضوع که شما در زمینه ورزشی خاصی فعالیت دارید را به پزشک خود اطلاع دهید ؛ همچنین لازم است موضوع را که در آینده تصمیم به باردار شدن دارید یا خیر به جراح اطلاع دهید. با توجه به ارزیابی و معاینات انجام شده در این جلسه مشخص می شود که از کدام تکنیک برای جایگذاری ایمپلنت استفاده شود. به صورت کلی تفاوت خاصی میان پروتز پستان ورزشکاران و افراد عادی وجود ندارد ، تنها میزان آسیب پذیری پروتز در ورزشکاران رزمی بیشتر است.

توضیحات دکتر هادیزاده در رابطه با پروتز سینه HP و UHP

آیا انجام پروتز سینه بدون جراحی ، امکان پذیر است ؟

پروتز در تعریف واقعی خود ، به معنی اندام مصنوعی است که جایگزین اندام طبیعی از دست رفته می شود. زمانی که به نقطه ای نرسیده اید که بتوانید با قطعیت ، برای جراحی ایمپلنت سینه تصمیم گیری کنید ، می توانید به طور موقتی ، از پروتز های موجود در بازار که در زیر سوتین قرار داده می شوند ، استفاده نمایید. اگر حس شما در خصوص تغییرات رخ داده در شکل ظاهری سینه ها و اندام برایتان رضایت بخش بود ، می توانید به انجام پروتز سینه برای بهره مند شدن از داشتن سینه های بزرگ به صورت دائمی ، اقدام نمایید.

انتخاب پزشک برای جراحی پروتز سینه در تهران

تمامی متخصصین جراحی پلاستیک و جراحان عمومی می توانند این جراحی را انجام بدهند ، اما با توجه به حساسیتی که در عمل افزایش سایز سینه وجود دارد ، توصیه می شود تا یک پزشک فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سینه در تهران ، این عمل را انجام دهد ؛ زیرا جراح سینه با تجربه و مهارتی که در انجام جراحی های زیبایی سینه دارد ، می تواند در دریافت یک نتیجه رضایت بخش ، اثر مطلوبی داشته باشد.

  • بررسی پزشکی و تخصصی سینه

افراد پس از انتخاب جراح پلاستیک متبحر و مجرب ، باید از این منظر که کاندید مناسبی برای جراحی پروتز سینه در تهران هستند یا خیر ؛ از لحاظ وضعیت سینه و نوع بافت آن ، مورد ارزیابی پزشکی و تخصصی قرار بگیرند.

  • مشاوره قبل از جراحی بزرگ کردن پستان با ایمپلنت

به منظور انجام جراحی پروتز دائمی سینه باید کاملا آگاهانه اقدام نمود. از این رو اکیدا توصیه می شود که متقاضیان این عمل جراحی در جلسه مشاوره قبل از عمل شرکت کرده و با جراح پلاستیک سینه در خصوص نوع و نحوه جراحی مشورت نموده و از نتیجه عمل مطلع گردند. به طور کلی متقاضی جراحی پروتز پستان در تهران ؛ باید از نوع پروتز سينه ، سایز و محل قرارگیری آن و نیز محل برش جراحی جهت قراردهی پروتز ؛ اطلاعات مناسبی از پزشک خود دریافت کند تا بدین ترتیب تصمیم گیری برای انجام این جراحی به سهولت برای آن ها امکان پذیر گردد.

آیا امکان انجام عمل پروتز سینه همزمان با لیفت سینه وجود دارد ؟

هدف از انجام جراحی پروتز سينه افزایش سایز سینه ها می باشد ؛ لذا این عمل به تنهایی باعث لیفت سینه نمی شود و تنها مختصری به بالا رفتن سینه ها کمک می کند. از این رو به منظور رفع کامل افتادگی سینه ها باید جراحی دیگری به نام ماستوپکسی انجام شود. انجام جراحی پروتز سینه همراه با لیفت سینه ، باعث بهبود افتادگی و افزایش سایز سینه و در نتیجه بهبود ظاهر سینه ها می شود. از این رو برخی از جراحان ، عمل پروتز سينه را همزمان با لیفت کردن سینه انجام می دهند تا به این ترتیب علاوه بر تغییر سایز پستان ها ، افتادگی آن نیز برطرف شود. به این نکته توجه کنید که لیفت پستان ، تنها باعث بهبود شکل ظاهری سینه ها می شود و اندازه و سایز سینه را تغییر نمی دهد.

فیلم جراحی پروتز سینه همزمان با لیفت سینه

در فیلم زیر می توانید با چگونگی و مراحل انجام عمل لیفت و پروتز پستان به صورت همزمان آشنایی پیدا کنید.

اقدامات مهم قبل از عمل پروتز سینه

برای این که هر نوع جراحی انجام دهید ، چه با هدف درمانی و چه با هدف زیبایی ؛ لازم است تا قبل ازعمل اقداماتی صورت گیرد و بیمار آگاهی لازم را درباره شرایط عمل و اقدامات و مراقبت های قبل و بعد از آن داشته باشد.

نکاتی که قبل از عمل پروتز پستان باید رعایت شوند عبارتند از :

  • فرد توسط بهترین جراح سینه در تهران مورد معاینه قرار می گیرد ، زیرا برای انجام عمل پروتز دائمی سینه تاییدیه از سوی پزشک لازم است.
  • ممکن است لازم باشد تا مصرف برخی از دارو ها به صورت موقت قطع شده یا دارویی به روند درمان بیمار اضافه گردد.
  • از دو هفته قبل تا یک ماه بعد از عمل بزرگ کردن سینه با ایمپلنت ، مصرف دخانیات به خصوص سیگار و همچنین نوشیدنی های الکل دار باید متوقف گردد.
  • عدم مصرف داروهای رقیق کننده خون و ضد التهاب هایی که احتمال خطر خون ریزی را افزایش می دهند از دو هفته قبل از عمل پروتز پستان ممنوع است.

پروتز سینه و بارداری - دکتر هادیزاده

رابطه پروتز سینه با بارداری و شیردهی

جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز به منظور بهتر شدن شکل و سایز سینه ها انجام می شود. زنان به دلایل مختلفی نظیر کوچک بودن سایز سینه اقدام به انجام عمل جراحی پروتز می کنند. برخی زنان باردار برای اینکه شکل سینه های خود را به حالت قبل برگردانند و یا برای اصلاح عدم تقارن سینه ها قصد انجام این جراحی را دارند.

در صورتی که عمل کار گذاشتن ایمپلنت سینه از راه برش زیر پستان و یا زیر بغل انجام شود ، هیچ مشکلی در بارداری و شیردهی به وجود نخواهد آورد و فقط در مواردی که برش جراحی دور هاله پستان باشد ، احتمال بروز مشکلاتی برای شیردهی وجود دارد. در رابطه با امکان باردار شدن پس از انجام پروتز پستان باید گفت که مشکلی برای بیمار ایجاد نخواهد شد. تنها موضوعی که سبب نگرانی بسیاری از بیماران می شود این است که بارداری باعث افزایش و تورم بافت شیرساز پستان می شود. با اینکه پس از اتمام دوران شیردهی این حالت رفع می شود ولی کشیدگی پوست امکان دارد که باقی بماند و باعث شود پروتز پایین تر از حد معمول خود قرار گیرد و افتاده شود.

چگونه می توان ماندگاری پروتز سینه را افزایش داد ؟

علاوه بر رعایت نکات و دستورالعمل های بعد از پروتز کردن سینه که لازم است در دوره ریکاوری انجام شود. می توانید برای افزایش عمر پروتز در پستان های خود از راهکارهای زیر کمک بگیرید :

  1. بعد از عمل برای ورزش کردن لازم است با یک جراح خوب پروتز سینه در تهران مشورت نمایید.
  2. برای موفقیت در عمل جراحی بزرگ کردن سینه و افزایش ماندگاری آن پیشنهاد می شود ، در انتخاب جراح سینه تهران دقت کافی داشته باشید.
  3. حتما سایز و مدل ایمپلنت پستان خود را بر اساس فرم بدن و با مشورت پزشک انتخاب نمایید.
  4. لازم است بعد از جراحی وزن خود را ثابت نگه دارید.
  5. در دوره نقاهت بعد از عمل استفاده از سوتین های طبی پیشنهاد داده می شود.
  6. توصیه می شود از باردار شدن حداقل تا یک سال بعد از عمل بزرگ کردن سینه ها پرهیز شود.

بهترین برند پروتز سینه

در حال حاضر شرکت های زیادی در زمینه تولید پروتز فعالیت می کنند. به همین دلیل ممکن است انتخاب برند مناسب پروتز سینه از میان انواع مختلف آن کار دشواری به نظر برسد. دقت داشته باشید که نباید هرگز به دلیل مسائل مالی ، پروتز بی کیفیتی را انتخاب نمایید. برای اینکه عمل شما با موفقیت بالایی انجام شود ، نیاز است تا از بهترین و با کیفیت ترین نوع ایمپلنت پستان استفاده نمایید. آشنایی با شرکت های فعال در زمینه تولید انواع ایمپلنت های سینه موجب می شود ، بتوانید برای جراحی زیبایی سینه در تهران با دکتر هادیزاذه بهترین نوع آن را انتخاب و تهیه نمایید. در ادامه به معرفی بهترین مارک های پروتز سینه خواهیم پرداخت :

مارک موتیوا (MOTIVA) : این نوع پروتز مربوط به کشور آمریکا بوده و می توان آن را از بهترین برندهای ایمپلنت دانست. محصولات این شرکت با 10 سال گارانتی به فروش می رسند. در کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا پروتز سینه برند منتور و موتیوا در رقابت تنگاتنگی هستند. خوشبختانه این مارک در ایران هم موجود بوده و از محبوبیت خوبی برخوردار است.

مارک منتور (MENTOR) : از دیگر برندهای موفق در این زمینه مارک منتور می باشد. یک جراح خوب سینه در تهران این نوع برند را برای پروتز کردن سینه ها پیشنهاد می کند ؛ چرا که پروتزهای سیلیکونی برند منتور بسیار با کیفت و مرغوب می باشند. همچنین پروتزهای نمکی این برند از کیفیت خوبی برخوردار هستند. این مارک متعلق به کشور آمریکا است و در سایزها و طرح های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. به دلیل کیفیت و ماندگاری بالای محصولات این کمپانی ، می توان آن را از بهترین برندهای پروتز پستان دانست.

مارک پلی تک (POLYTECH) : این برند در بازار اروپا به خوبی جای خود را تثبیت کرده است. محصولات این کمپانی از استانداردهای جهانی به خوبی تبعیت می کند. پروتز سینه مارک پلی تک متعلق به کشور آلمان بوده و پروتزهای تولید شده آن به خوبی با بدن سازگاری داشته و هیچ نوع بیماری و مشکلی را ایجاد نمی کند ؛ چرا که قبل از عرضه به بازار به خوبی مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرند.

مارک ناگور (NAGOR) : ایمپلنت هایی که توسط این برند تولید می شوند ، دارای ضمانت نامه طولانی مدت هستند که می توان آن را تاییدی بر کیفیت محصولات آن در نظر گرفت. برند پروتز سینه مارک ناگور نسبت به کیفیت خوبی که دارد از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است.

مراقبت های بعد از پروتز سینه - دکتر هادیزاده

مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه

توجه به مراقبت های بعد از عمل پروتز سينه ، منجر می گردد تا نتیجه مورد نظر سریع تر مشاهده شود و همچنین از بروز عوارض احتمالی بعد از عمل نیز پیشگیری به عمل آید. از طرفی رعایت نکات توصیه شده توسط بهترین جراح پروتز سینه در تهران ، باعث افزایش سرعت بهبود زخم های ناشی از عمل نیز خواهد شد.

  1. بعد از جراحی پروتز پستان ، بیمار باید برای معاینه نهایی باید به اتاق ریکاوری منتقل شود تا به طور کامل از لحاظ پایدار بودن علائم حیاتی و سلامت کلی تحت مراقبت قرار بگیرد.
  2. اغلب ، بیمار یک روز بعد از انجام عمل ترخیص خواهد شد.
  3. بیمار قبل از ترخیص ، داروها و طریقه مصرف قرص ها و همچنین نحوه رسیدگی به سینه ها و زخم ها را دریافت خواهد کرد.
  4. پیاده روی آهسته در منزل ، سبب کاهش میزان تورم و همچنین کاهش احتمال تشکیل لخته در پاها خواهد شد ؛ لذا توصیه می شود یک روز بعد از عمل پیاده روی را آغاز کنید.
  5. استراحت و مصرف داروهای ضد درد تجویز شده توسط پزشک به روند بهبود سرعت می بخشد.

چه نکاتی باید بعد از عمل پروتز سینه رعایت شوند ؟

بانوانی که عمل ایمپلنت سینه انجام می دهند ، لازم است تا مدتی محدودیت های حرکتی را رعایت نمایند ، بنابراین توصیه های زیر باید رعایت گردند :

  1. تا یک هفته اول بعد از عمل رانندگی نکنید.
  2. اجسام سنگین بلند نکنید.
  3. از انجام هر نوع حرکت و فعالیت که موجب می شود تا در ناحیه قفسه سینه احساس درد کنید ، اجتناب نمایید.
  4. پیاده روی مانعی ندارد ، اما بهتر است تا دو ماه بعد از عمل ، از انجام ورزش هایی مانند ایروبیک دوری کنید.
  5. استفاده از سولاریوم تا مدتی که پزشک معین می کند ممنوع است ، زیرا امکان آسیب به پروتز را تشدید می کند.
  6. به توصیه بهترین جراح ایمپلنت سینه تهران ، حداقل تا یک ماه بعد از پروتز پستان باید از مصرف سیگار و الکل پرهیز کنید.
  7. مصرف آناناس به علت دارا بودن ماده بروملین و ویتامین c به جذب کبودی و کاهش تورم بعد از جراحی پروتز سینه کمک می کند.
  8. در رابطه با مصرف هرگونه داروهای شیمیایی و خوراکی بعد از عمل با بهترین جراح سینه تهران مشورت کنید.
  9. شما تنها مجاز به استفاده از داروهایی هستید که توسط جراح برایتان تجویز گردیده است.
  10. توصیه می شود در روزهای ابتدایی پس از عمل پروتز پستان ، از مایعات استفاده کنید و تا جای ممکن به منظور کاهش احتمال تورم و تجمع مایعات در موضع عمل ، به مدت دو هفته مصرف نمک را به حداقل برسانید.

میزان ماندگاری نتایج پروتز سینه چقدر است ؟

امروزه ایمپلنت های سینه دارای مواد نرم تر و مقاوم تری می باشند. همین امر باعث شده است که میزان ماندگاری ایمپلنت های سینه در مقایسه با قبل ، بیشتر شده باشد. البته ماندگاری پروتزها از طرف سازمان غذا و دارو ، برای تمام طول عمر ، تائید نشده است. گفته می شود که به طور میانگین ایمپلنت های سینه حدود ده سال یا بیشتر ماندگار هستند. ایمپلنت های سینه خودشان تاریخ انقضا ندارند. به طور کلی ، دغدغه اصلی ، احتمال پارگی آنها در طول زمان می باشد. همانطور که گفته شد ، ایمپلنت های امروزی دارای مواد بی خطر تری هستند که تاثیرات معکوس ناشی از پارگی را در آن ها را به حداقل می رساند. بسیاری از بانوانی که تحت جراحی ایمپلنت سینه قرار می گیرند ، در طول عمر خود بر حسب سن ، حداقل یک بار تحت جراحی ترمیمی پروتز سینه قرار می گیرند.

با مشاهده ویدیو زیر می توانید عکس های قبل و بعد از عمل پروتز سینه بیمار را مشاهده نمایید

چقدر طول می کشد تا نتیجه نهایی پروتز سینه خود را مشاهده کنیم ؟

هر چند 6 الی 8 هفته طول می کشد تا پروتز به خوبی بهبود پیدا کند ؛ ولی همچنان باید برای مشاهده نتیجه نهایی پروتز سینه خود ، تا چند ماه دست نگه دارید. 6 الی 8 هفته طول می کشد تا ایمپلنت ها در محل خود مستقر شوند و چند ماه دیگر زمان لازم است تا ایمپلنت ها به بافت اطراف گسترش یافته و شکل پرتری را به خود بگیرند.

آیا سن من برای پروتز سینه زیاد است ؟

بسیاری از زنان در دهه های چهارم و پنجم زندگی خود تحت جراحی پروتز سینه در تهران قرار می گیرند و نتایج بسیار مطلوبی را نیز به دست می آورند. بیشترین داوطبین این فرایند زیبایی بانوانی هستند که در حال سپری کردن دوره سوم زندگی خود بوده و صاحب دو فرزند هستند و می خواهند برای سالیان طولانی ، از نتیجه زیبای خلق شده در سینه های خود لذت ببرن . صرف نظر از اینکه در چه مرحله ای از زندگی خود هستید ، توصیه دکتر هادیزاده ، فوق تخصص جراحی سینه به شما این است که در صورت تصمیم گیری برای قرار گرفتن تحت جراحی پروتز پستان ، برای اتخاذ بهترین تصمیم ، با یک جراح سینه خود در شهر تهران مشورت کنید تا مشخص شود شما کاندید خوبی برای این فرایند هستید یا خیر !

آیا باید پروتز سینه را تا زمان به دنیا آمدن فرزند دوم به تعویق انداخت ؟

بارداری می تواند شکل و اندازه سینه های زنان را صرف نظر از پروتز شدن یا نشدن آن تغییر دهد. این تغییرات می تواند به شکل معکوس بر روی زیبایی ظاهری سینه ها اثر بگذارد. معمولاً توصیه می شود که اگر قصد باردار شدن دارید ، جراحی پروتز سینه خود را به زمانی موکول کنید که در ادامه ، برنامه ای برای فرزند دار شدن نداشته و شرایط برای سینه ها جهت بهره مندی از یک نتیجه ماندگار ، فراهم شده باشد.

اگر سینه های من افتاده باشد ، پروتز کردن سینه می تواند نتیجه مطلوبی داشته باشد ؟

زنانی که دچار افتادگی سینه یا پتوز هستند نیز می توانند این جراحی انجام دهند. البته متناسب با میزان افتادگی سینه ها ، جراحی های مضاعفی برای رفع این افتادگی و جذاب ترشدن نتیجه ایمپلنت سینه انجام می شود. در سینه هایی که نوک آن ها پایین تر از خط چین انتهایی پستان است ، جراحی لیفت سینه توصیه می شود. این جراحی های مضاعف ، جای زخم را در اطراف نوک سینه ایجاد می کند که در صورت اجرای فرایند پروتز دائمی سینه به تنهایی ، چنین جای زخمی ایجاد نخواهد شد. اگر در سینه های افتاده ، جراحی مضاعف برای برداشتن پوست اضافی انجام نشود ، افزایش حجم پستان ها به تنهایی نمی تواند نتیجه رضایت بخشی را خلق کند.

پر.تز سینه در تهران - دکتر هادیزاده

پاسخ به سوالات متداول پروتز سینه با دکتر محمد هادیزاده

ویدیو سوم پاسخ به سوالات متداول

ویدیو دوم پاسخ به سوالات متداول

ویدیو اول پاسخ به سوالات متداول

آیا به تعویض پروتز سینه نیاز پیدا می شود؟

نیاز به تعویض پروتز پستان می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود و این امر در طول زمان برای برخی از افراد ضرورت پیدا می‌کند. پروتزهای سینه، هرچند با دوام هستند، اما محصولاتی دائمی به حساب نمی‌آیند و ممکن است به مرور زمان نیاز به بررسی یا تعویض داشته باشند. از جمله دلایلی که می‌تواند منجر به نیاز به تعویض پروتز شود، پارگی یا نشتی پروتز، تغییر شکل پروتزها، انقباض کپسولی (سفت شدن بافت اطراف پروتز که می‌تواند به تغییر شکل یا درد منجر شود)، یا تغییر در سلیقه یا ترجیحات فردی برای اندازه یا شکل سینه است.
همچنین، برخی از زنان ممکن است به دلایل سلامتی یا بهبود ظاهر سینه‌ها، تصمیم به تعویض پروتزهای خود بگیرند. توصیه می‌شود افرادی که پروتز سینه دارند، به طور منظم تحت معاینات و ارزیابی‌های پزشکی قرار گیرند تا سلامت و عملکرد صحیح پروتزها تضمین شود.

آیا می توان پس از مدتی پروتز سینه را خارج نمود؟

بله، امکان خارج کردن پروتز سینه پس از مدتی وجود دارد. این تصمیم می‌تواند به دلایل مختلفی، از جمله تغییرات در سلیقه شخصی، مشکلات مربوط به پروتز مانند نشتی یا پارگی، انقباض کپسولی، یا نگرانی‌ها در مورد سلامتی اتخاذ شود. خارج کردن پروتزها معمولاً از طریق جراحی و تحت بیهوشی انجام می‌شود. پس از خارج کردن پروتزها، بیماران ممکن است برای بهبود شکل و حالت طبیعی سینه‌ها، نیاز به اقدامات اضافی مانند لیفت سینه داشته باشند.
بهتر است پیش از هر تصمیم گیری با بهترین و مجرب ترین جراح پروتز سینه شهر خود یا پزشکی که پیش از این نزدش عمل کاشت ایمپلنت سینه را انجام داده این صحبت و مشاوره انجام دهید.

سوالات متداول پروتز سینه

  • میزان آسیب به غدد شیردهی با پروتز سینه چقدر است ؟

خانم ها می توانند عمل بزرگ کردن سینه را قبل از بچه دار شدن و دوران شیردهی انجام دهند ؛ زیرا این عمل آسیبی به غدد شیردهی وارد نمی کند. از طرفی محل پروتز سینه ، زیر بافت سینه است به همین علت مانع شیردهی نمی شود.

  • چه میزان برش برای عمل بزرگ کردن سینه انجام می شود ؟

مقدار برشی که جراح سینه برای جایگذاری ایمپلنت ایجاد می کند ، بسیار کم است. همچنین پزشک تلاش می کند بهم ریختگی اطراف نیپل را کاهش دهد.

  • قبل از عمل پروتز سینه باید چه مدت از مصرف دارو خودداری کرد ؟

توصیه می شود داروهای لاغری و همچنین داروهای حاوی آسپیرین و ایبوپروفن را دو هفته قبل از جراحی سینه استفاده نکنید. همچنین ویتامین هایی مانند E را باید 10 روز قبل از جراحی پروتز سینه قطع کرد.

  • مدت زمان بهبودی پس از عمل ایمپلنت سینه چقدر است ؟

معمولا شخص 1 تا 2 هفته پس از عمل پروتز سینه می تواند به انجام فعالیت های روزانه خود بپردازد. به یاد داشته باشید که سلامت و وضعیت جسمانی شما در مدت زمان بهبودی تاثیر گذار است. ممکن است شما حتی زود تر از بازه زمانی عنوان شده بهبود یابید ، اما این به این معنا نیست که نباید نکات مراقبت های بعد از پروتز سینه را انجام ندهید. 

  • چه موادی در پروتز پستان استفاده می شود ؟

پوشش و پوسته خارجی تمام پروتز ها از سیلیکون تشکیل شده است ولی ماده پرکننده آن می تواند از آب نمک یا ژل سیلیکون خالص ( ساده یا منسجم ) تشکیل شده باشد.

دانلود PDF مقاله


برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 5]