زمان مطالعه: 12 دقیقه

جراحی سینه نوعی جراحی پلاستیک است که از جراحی های محبوب بین بیشتر بانوان و حتی آقایان است. با انتخاب جراح سینه فوق تخصص پلاستیک می توان جراحی زیبایی سینه ایمن و بدون عارضه احتمالی را تجربه نمود.

جراحی سینه به منظور بزرگ کردن سینه یا پروتز سینه و کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی و درمان سرطان سینه و در کل افزایش زیبایی و تناسب اندام انجام می شود.

ممکن است که این سوال برایتان پیش بیاید که خصوصیات بهترین جراح سينه چیست و چگونه بهترین جراح سینه را انتخاب نماییم و بهترين جراح سینه در تهران کیست ما در این مقاله با بیان خصوصیاتی که جراح سینه خوب باید داشته باشد شما را در این انتخاب کمک خواهیم نمود.

در اینجا باید خاطر نشان نمود که دکتر هادیزاده فوق تخصص جراحی زیبایی و ترمیمی و بیماری های پستان و از حاذق ترین جراحان سینه در تهران می باشند که تاکنون توانسته اند با اتکا بر توانمندی و تجربیات بالای خود ، نتایج درخشانی را از جراحی های زیبایی و درمانی پستان برای مراجعین خود رقم بزنند.

جراح سینه

خصوصیات بهترین جراح سینه

  • اولین مرحله مراجعه حضوری به مطب و انجام مشاوره با جراح فوق تخصص سینه است و می توان با صحبت با افرادی که قبلا جراحی سینه را انجام دهند میزان رضایت افراد را از انجام جراحی زیبایی سینه جویا شوید.
  • جراح سينه سلامت فرد را باید اولویت کار خود قرار دهد و هدف فرد را از انجام جراحی سینه بررسی نماید و و با توجه به مهارت و تخصص خود با روش های مدرن پزشکی به درمان و جراحی سینه بپردازد.
  • بهترین جراح سینه قادر به انجام انواع روش های زیبایی سازی سینه و فرم دهی خواهد بود و سینه عمل شده را متناسب با چهارچوب بدن هر فرد ایجاد می نماید.
  • جراح سينه توصیه های لازم را درمورد اقدامات قبل از جراحی سینه و مراقبت های بعد از جراحی زیبایی سینه را بازگو خواهد کرد.
  • و مورد دیگری که جراح سينه به آن توجه دارد این است که سابقه مصرف داروی خاص یا داشتن بیماری خاص فرد را بررسی خواهد نمود.
  • به طور کلی باید یک پزشک جراح سينه را انتخاب نمایید که به جز مهارت و تخصص لازم با علم مدرن پزشکی و به روز آشنا باشد.

چگونه بهترین جراح سینه را انتخاب نماییم ؟

به طور کلی انتخاب جراح سینه از اولین و اساسی ترین مراحل قبل از جراحی سینه می باشد و افراد باید بعد از انجام تحقیقات و بررسی های لازم انتخاب خود را نهایی نمایند.

  • برای یافتن بهترین جراح سينه ، پیش از هر اقدامی از دوستان و اطرافیان تان در مورد جراح سینه خوب پرس و جو نمایید.
  • در گوگل ، عبارت ” بهترین جراح سينه ” را جستجو کنید و لیستی از جراحان سینه تهیه نمایید و به سایت ایشان بروید و در مورد تخصص و سابقه آنان اطلاعات کسب کنید.
  • می توانید به صورت حضوری به مطب مراجعه نموده و با جراح سينه مشورت نمایید و نمونه کارهای قبل و بعد از جراحی سینه جراح مورد نظر را مشاهده نمایید.
  • در جلسه مشاوره انتظار خود را از انجام جراحی سینه بیان نمایید ، جراح سينه با در نظر گرفتن خواسته فرد دیدگاه کلی از نتیجه جراحی سینه را به وی خواهد داد تا در مورد انجام جراحی زیبایی سینه ، بهتر تصمیم گیری نماید.
  • افراد می توانند با بیمارانی که در فواصل زمانی مختلف به مطب مراجعه می نمایند ؛ صحبت کنند و میزان رضایت آن ها را از انجام جراحی زیبایی سینه جویا شوند.

در آخر این که افراد باید با اطمینان به جراح سينه انتخاب خود را نهایی نمایند ؛ چرا که نتیجه مطلوب در راستای اعتماد به جراح سينه حاصل خواهد شد.

دلایل انجام جراحی سینه

به طور کلی جراحی سینه ، با اهداف ذیل انجام می گیرد :

  1. افزایش سایز سینه یا پروتز سینه
  2. کاهش سایز سینه یا ماموپلاستی
  3. ترمیم و بازسازی سینه
  4. بالا کشیدن یا لیفت سینه ( ماستوپکسی )

انواع جراحی سینه

جراحی کوچک کردن سینه

عمل جراحی سینه به منظور کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهنده با برداشتن بافت بسیار بزرگ از سینه انجام می گیرد.

سینه های بزرگ مشکلاتی اعم از درد در ناحیه گردن ، شانه و پشت ایجاد می کند و در بسیاری از موارد منجر به بازماندن فرد از فعالیت های روزمره و همچنین کاهش اعتماد به نفس فرد می شود .

بانوان به دلیل وجود درد شانه و گردن و پشت ، وجود استریاها یا ترک های روی سینه ، ایجاد مشکل حین خواب ، محدودیت فعالیت های ورزشی و ایجاد لک و شیار روی شانه ها دلایل کوچک کردن سینه می باشد.

به طور کلی جراحی کوچک کردن سایز سینه برای خانم هایی که از بزرگی سینه رنج می برند ، گزینه مناسبی می باشد.

جراحی بزرگ کردن سینه

به طور کلی ، سینه ها یکی از اندام های بدن زنان می باشند که در زیباتر به نظر رسیدن استایل آن ها نقش موثری دارند.

برخی خانم ها بنا به هر دلیلی از سایز یا شکل و فرم سینه های خود ناراضی هستند و به دنبال راهی جهت بهبود فرم و اندازه سینه های خود می باشند.

عمل پروتز سینه ، یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی در میان بانوان می باشد که در این زمینه می تواند بسیار کمک کننده بوده و دستیابی به سینه هایی خوش فرم و با سایز متناسب را برای آنان میسر نماید.

علل کوچک بودن سایز سینه ها

کوچک بودن اندازه سینه ها معمولا ناشی از وراثت و ژنتیک می باشد ، البته عواملی اعم از افزایش سن ، کاهش وزن شدید و برخی عوامل هورمونی نیز در تحلیل بافت پستان موثر خواهند بود.

لازم به ذکر است یکی از دلایلی که منجر به گرایش خانم ها به انجام جراحی پروتز سینه می شود ، تغییر حالت سینه پس از دوران حاملگی و شیردهی می باشد. چرا که دوران حاملگی و همینطور شیردهی باعث می شوند که تغییراتی از جمله کشیده شدن و افتادگی سینه ها اتفاق بیفتد که طبیعتا برای فرد ناخوشایند خواهد بود.

لازم به ذکر است در این موارد می توان همراه با پروتز سینه ، جهت اصلاح فرم ظاهری سینه جراحی لیفت سینه را نیز به طور همزمان انجام داد.

انواع پروتز سينه

پروتزهای سینه از لحاظ جنس ، سایز ، شدت برجستگی ، فرم و غیره دارای تفاوت هایی می باشند که جراح فوق تخصص پلاستیک با توجه به شرایط فیزیکی بیمار ، ابعاد قفسه سینه وی و نهایتا سلیقه خود ، پروتز متناسب با اندام وی را برمی گزیند.

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس

پروتزها از نظر جنس به دو نوع پروتزهای سالینی و پروتزهای سلیکونی تقسیم می شوند که در ادامه توضیحاتی درباره هر یک ارائه خواهیم نمود.

در ابتدا لازم به ذکر است که جنس غشای بیرونی هر دو نوع پروتز سینه ، از سیلیکون که ماده ای بی خطر برای بدن است می باشد.

  • پروتزهای سالینی ( آب نمکی )

این پروتزها مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا می باشند و با محلول استریل آب و نمک پر شده اند.

پروتزهای سالینی ، چنانچه پاره یا سوراخ شوند ؛ مواد داخل آن ها کاملا تخلیه شده و توسط بدن جذب می گردد و در آخر از طریق خود بدن نیز دفع می شود.

توجه داشته باشید که پروتزهای سالینی ؛ نسبت به پروتزهای سیلیکونی در هنگام لمس ، سفت تر هستند و این حالت که سینه دارای بافتی مصنوعی است را تایید می کنند.

جراح-سینه-3

  • پروتزهای سیلیکونی ( ژل سیلیکونی )

پروتزهای سیلیکونی نیز دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا می باشند.

مواد داخلی این پروتزها از ژل سیلیکون تشکیل یافته است که در برابر پارگی و سوراخ شدن مقاوم بوده و در صورت بروز پارگی یا سوراخ شدن که احتمال آن بسیار نادر است هرگز دچار نشت نشده و مواد آن تخلیه نمی گردد و در داخل خود پروتز باقی می ماند.

بافت این پروتزها بسیار مشابه بافت واقعی و طبیعی سینه می باشد ، لذا در هنگام لمس شباهت زیادی به بافت طبیعی پستان دارند.

امروزه اکثریت جراحان به منظور عمل پروتز سینه از پروتزهای سیلیکونی استفاده می کنند ، چرا که این پروتزها نه تنها از لحاظ شکل ظاهری شبیه به بافت سینه بوده و در مقابل ترکیدن مقاوم هستند ؛ بلکه به دلیل ساخته شده از ژل سیلیکون خطری نیز برای افراد به دنبال ندارند.

زیرا سیلیکون ماده ای است که به طور طبیعی در بدن انسان یافت می شود و در بسیاری از مواد پیرامون ما نیز موجود است و هیچ گونه ضرری برای بدن ندارد و در واقع بدن نسبت به آن واکنش منفی نشان نمی دهد.

انواع پروتز سينه از لحاظ فرم و شکل ظاهری

پروتزهای سینه از لحاظ فرم ظاهری غالبا به دو دسته قطره اشکی ( آناتومیک ) و گرد تقسیم می شوند.

  • پروتز سينه قطره اشکی : شکل این نوع از پروتزها درست مشابه سینه واقعی بوده و شبیه به قطره اشک می باشد ؛ به نحوی که بخش فوقانی آن باریک تر و بخش تحتانی آن حجیم تر بوده و برجستگی بیشتری دارد.

توجه داشته باشید که به منظور جایگذاری این نوع از پروتزها ، نیاز به ایجاد برش بزرگتری خواهد بود و چنانچه چرخش پروتز اتفاق بیفتد سینه ظاهری نامطلوب یافته و فرد به جراحی ترمیمی نیاز پیدا خواهد کرد.

  • پروتز سینه گرد : افرادی که خواهان سینه هایی برجسته تر و پرتر هستند ، بهتر است از پروتزهای گرد استفاده کنند.

میزان برجستگی در پروتزهای گرد در همه نقاط آن یکسان است و از نمای نیم رخ شبیه به هلال ماه می باشند. و جهت قرارگیری آن برش کوچکی نیاز خواهد بود.

پروتزهای گرد معمولا متقاضیان بیشتری دارند ، اما با این وجود توصیه می شود جهت انتخاب مدل پروتز مناسب حتما به فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه فرمایید و بر اساس صلاحدید ایشان نوع پروتز متناسب با اندام خود را برگزینید.

جراح-سینه-2

عمل پروتز سينه برای چه افرادی مناسب است ؟

انجام عمل پروتز سينه برای تمام افرادی که از سلامت فیزیکی کامل برخوردارند ، مناسب بوده و مانعی ندارد ؛ اما به طور کلی شرایط لازم جهت انجام این عمل جراحی عبارتست از :

  • داشتن سینه هایی کوچک تر از حد طبیعی و نرمال در اثر ژنتیک ، کاهش وزن ، زایمان و شیردهی ؛ یکی از مواردی است که فرد می تواند جهت رهایی از آن اقدام به عمل پروتز سینه نماید.
  • عدم تقارن در شکل یا اندازه سینه ها که غالبا به صورت وراثتی می باشد نیز از دیگر مواردی است که افراد می توانند جهت رفع آن عمل پروتز سینه را انجام دهند.
  • داشتن سینه هایی کوچک و خرطومی شکل یا اصطلاحا توبولر که ناشی از وراثت می باشد ، یکی دیگر از مواردی است که سبب نازیبایی اندام افراد شده و آن ها را ترغیب به انجام جراحی پروتز سینه می نماید.
  • دسته دیگر از خانم هایی که تمایل به انجام عمل پروتز سینه دارند ، بانوانی هستند که در اثر سرطان سینه ، یک یا هر دو سینه خود را از دست داده اند و دچار فقدان بافت سینه می باشند.

ناگفته نماند که پروتزهای سینه را می توان زیر عضله پستان یعنی در واقع زیر بافت سینه جایگزین کرد.

انواع برش های جراحی در پروتزسینه در یکی از مناطق زیر پستان ، دور هاله پستان ، زیر بغل ، ناف ایجاد می شود و پروتزسینه وارد بدن می گردد.

جراحی بالا کشیدن سینه یا لیفت سینه

لیفت سینه که در پزشکی ، ماستوپکسی نامیده می شود ؛ سینه را با برداشتن پوست اضافی بالا می کشد و بافت اطراف آن را محکم می کند و فرم می دهد.

اگر عدم حجم کافی در قسمت فوقانی سینه را به دلیل شیردهی ، افزایش سن یا هر دلیل دیگری تجربه می کنید ؛ می توانید کاندید خوبی برای لیفت سینه باشید.

بعضی بیماران تصمیم می گیرند همزمان با جراحی لیفت سینه ، پروتز سینه را نیز انجام دهند.

جراحی لیفت سینه چگونه انجام می شود ؟

طرح برش ها می تواند متفاوت باشد ؛ اما معمولا شامل برش توأمان در نوک سینه ، پوست تیره اطراف آن و چین زیر سینه می باشد.

تکنیک های دیگر برش ، می تواند شامل برش آبنبات چوبی یا برش لنگری باشد.

جراح سینه ؛ معمولا برای سفت کردن پوست و بالا کشیدن ارتفاع سینه و تغییر موقعیت نوک سینه ، برای دستیابی به فرم جوانتر و شادابتر ؛ برشی را در چین زیر سینه ایجاد می کند.

این تکنیک جراحی ، اثر زخم برش را در اطراف نوک سینه و چین طبیعی زیر سینه پنهان می کند.

به طور کلی فرآیند جراحی لیفت سینه ، حدود دو تا سه سال طول می کشد.

لیفت سینه یا پروتز ؟

ماستوپکسی و پروتز سینه ، دو جراحی زیبایی هستند که اندازه و ظاهر سینه را تغییر می دهند.

لیفت سینه ، به فرم دهی مجدد سینه های افتاده و فاقد حجم کافی کمک می کند.

پروتز سینه ، مستلزم جایگذاری ایمپلنت در زیر یا روی عضله قفسه سینه است و موجب می شود سایز سینه ها بزرگتر شود.

لیفت سینه ، افزایش اندازه پستان و تغییر شکل قسمت بالای سینه را به دنبال نخواهد داشت.

از این رو اگر می خواهید علاوه بر اصلاح افتادگی و شلی سینه ها ، فرم بهتری نیز به سینه خود بدهید ؛ جراحی لیفت سینه را همراه با عمل پروتز سینه انجام دهید.

لازم به ذکر است که انجام همزمان این دو جراحی ، اندازه و ظاهر سینه را تغییر می دهد ؛ اما این مسئله که آیا این دو جراحی همراه با هم صورت پذیرد یا خیر ، بستگی به آناتومی بدن و نیاز بیمار دارد.

لذا در برخی موارد ، پزشک ممکن است انجام جداگانه این دو جراحی را توصیه کند.

جراح سینه 4

جراحی ژنیکوماستی

ژنیکوماستی ، به بزرگ شدن بافت سینه در مردان یا پسران گفته می شود.

در پی این اختلال ، بافت سینه بزرگتر از حد معمول می شود و ممکن است سینه ها ناهمسان رشد کنند.

ژنیکوماستی ، اغلب زمانی بروز می کند که فرد تغییرات هورمونی دوره بلوغ را تجربه می کند ؛ اما می تواند در نوزادان و مردان پس از بلوغ نیز در گذر زمان نیز رخ دهد.

در اختلال ژنیکوماستی ، پزشک در ابتدا از طریق روش های دارودرمانی مبادرت به درمان این بیماری می نماید ؛ سپس در صورت عدم پاسخگویی فرد به روش های دارویی ، انجام جراحی ژنیکوماستی توصیه می شود.

در جراحی ژنیکوماستی که به جراحی کوچک کردن سینه آقایان نیز مصطلح است ؛ بافت ، چربی و پوست اضافی موجود در سینه ها برداشته شده و سایز سینه متناسب با اندازه نرمال آن کوچک می شود.

علت ژنیکوماستی چیست ؟

ژنیکوماستی ، معمولا وضعیت خوش خیم یا غیرسرطانی بافت پستان است و ممکن است با دلایل مختلف هورمونی مرتبط باشد.

علت بروز این اختلال ، در بسیاری از موارد نامشخص است.

بزرگ شدن بافت سینه در مردان ، می تواند عارضه جانبی داروهای خاصی ؛ مانند داروهای ضدافسردگی ، آنتی بیوتیک ، شیمی درمانی ، داروهای سرطان پروستات ، داروهای قلبی -عروقی یا زخم معده باشد.

لازم به ذکر است که مواد مخدر نیز می تواند موجب پیدایش این عارضه شود.

بعضی بیماری ها و شرایط پزشکی ؛ مانند بیماری کبد و کلیه ، سرطان ریه و بیضه ، تومور غدد فوق کلیوی یا هیپوفیز ، ناهنجاری های مادرزادی ، نارسایی تیروئید ، جراحت یا ضربه و اضافه وزن ؛ نیز می توانند عامل بزرگی سینه در مردان باشند.

اقدامات قبل از جراحی سينه

  • از مصرف داروهایی از قبیل قرص های آسپرین که موجب اختلال در انعقاد خون می شوند به مدت دو هفته خودداری نمایید.
  • چنانچه بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی استفاده می کنید ، جراح سینه خود را مطلع سازید.
  • در جلسه مشاوره قبل از عمل لیفت سینه ، آزمایش های لازم توسط جراح سينه تجویز می شود و شما باید این آزمایشات را انجام داده و روز جراحی سینه همراه خود داشته باشید.
  • یک ماه قبل از عمل جراحی سینه ، از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی خودداری نمایید.
  • شب قبل از جراحی سینه استحمام نمایید و ضمنا شام سبکی میل کنید و از 12 شب به بعد ، از خوردن و آشامیدن خودداری کنید که معده حین عمل خالی باشد.

مراقبت های بعد از جراحی سينه

  • داشتن تورم و درد بعد از جراحی زیبایی سينه ، طبیعی می باشد و برای تسکین آن ؛ جراح داروهای مسکن تجویز می نماید و شما باید داروها را طبق دستور استفاده کنید.
  • هنگام خوابیدن طاقباز بخوابید و با قرار دادن بالش زیر سر ، سر را بالاتر از حد معمول خود قرار دهید.
  • معمولا پس از گذشت یک هفته از جراحی سینه ، می توانید به محل کار خود بازگردید و فعالیت های روز مره خود را بدون تحت فشار قرار دادن سینه ها ، انجام دهید.
  • اگر دچار احساس خشکی در پوست سینه شدید ؛ در صورتی می توانید از کرم مرطوب کننده استفاده نمایید که به زخم ها تماسی نداشته باشد. ( برای جلوگیری از ایجاد عفونت ، باید جای زخم ها خشک نگه داشته شود. )
  • سوتین طبی که جراح سینه تجویز نموده است را به طور دائم تا 4 هفته استفاده نمایید.
  • برای جبران مایعات از دست رفته بدن ، رژیم غذایی خود را بعد از جراحی سينه با نوشیدن مایعات آغاز نمایید.
  • توجه داشته باشید که بعد از جراحی سينه ، به هیچ عنوان پانسمان یا چسبی که روی زخم ها زده می شود را دستکاری نکنید تا خودشان به موقع شل شده و بیفتند.

دوران نقاهت جراحی سينه

جراحی سينه ، حدودا 1 الی 2 ساعت به طول می انجامد و فرد پس از گذشت 1 الی 2 روز از انجام این عمل جراحی ، می تواند اقدام به راه رفتن نموده و پس از چند روز قادر به انجام فعالیت های سبک بدنی و حتی بازگشت به محل کار خود خواهد بود.

آیا می توان قبل از بارداری اقدام به جراحی سينه نمود ؟

به طور کلی بارداری و شیردهی منجر به تغییر سایز و فرم ظاهری سينه ها می شود ؛ چرا که در این دوران ، هورمون های بدن مستعد تغییراتی شده و بدن نیز دچار اضافه وزن می شود ؛ لذا سایز سينه ها در دوران بارداری بزرگتر از حالت قبلی خود خواهند شد.

اثرات بارداری بر جراحی زیبایی سينه ، ممکن است اولین نکته ای نباشد که در جلسه مشاوره جراحی به ذهن خطور می کند.

اما جراح سینه ، به بانوان توصیه می کند ؛ اگر قصد فرزندآوری در آینده را دارند ، اعمال جراحی زیبایی سينه را پس از دوران بارداری و شیردهی انجام دهند ؛ زیرا افتادگی سينه و تغییر در اندازه و شکل پستان بعد از زایمان و روند شیردهی ، امری طبیعی است و می تواند نتیجه جراحی زیبایی پستان را تحت الشعاع قرار دهد.

بنابراین با توجه به نکات فوق الذکر ، توصیه می شود چنانچه در صدد انجام جراحی سينه هستید و قصد باردار شدن در آینده را نیز دارید ؛ حتما انجام جراحی سينه را به بعد از زایمان موکول نمایید.

هزینه جراحی سینه

هزینه جراحی سينه بر اساس مولفه های مختلفی تعیین می گردد و بیمار جهت اطلاع از هزینه دقیق این جراحی ، باید با پزشک خود مشورت نماید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]