دکتر محمد هادیزاده
درباره دکتر محمد هادیزاده
دکتر هادیزاده فوق تخصص جراحی زیبایی : اولین دانش آموخته رشته فوق تخصصی جراحی های بیماری های پستان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دارای دانشنامه در این رشته می باشند.
ایشان رشته تخصصی جراحی عمومی خود را در سال 81 نیز از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اخذ نمودند.
از 17 سال پیش در زمینه جراحی های زیبایی پستان و سرطان پستان در مرکز تحقیقات سرطان شهید بهشتی در کنار پروفسور اکبری مشغول به تحقیق می باشند.
ایشان استاد یار دانشگاه ، مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشند.
از ایشان چندین مقاله از مجلات خارجی معتبر به چاپ رسیده است همچنین کتاب ربان صورتی در رابطه با اطلاعات بیماری های پستان در سال 1393 به چاپ رسیده است
ایشان در زمینه جراحی های زیبایی پستان ، شکم و جراحی انکوپلاستیک (جراحی های زیبایی در سرطان)
از جمله جراحی پروتز سینه ، جراحی لیفت سینه ، جراحی کوچک کردن سینه آقایان یا ژنیکوماستی ، … لیپوماتیک و لاغری ، جراحی شکم و ابدومینوپلاستی و…
سرطان سینه و درمان آن از جمله جراحی های سینه سرطانی ورادیوتراپی حین عمل و… مشغول به فعالیت هستند.
پروتز های سالینی ( آب نمکی ) : این پروتز ها دارای جدار سیلیکونی غیر قابل نفوذ می باشند و مواد پر کننده ی آن ها نیز آب نمک استریل است. در صورتی که این پروتز سینه ها پاره شوند ، خالی شده و مواد موجود در آن ها جذب شده و توسط بدن حل می گردد. این پروتز ها در مقایسه با نوع سیلیکونی سفت تر هستند.
پروتز های سیلیکونی : مواد پر کننده این پروتز ها ژل سیلیکون می باشد و انواع مختلفی از ژل سیلیکون با درجات تراکم و چسبندگی مختلف در آن به کار رفته است. وقتی که این پروتز ها را لمس می کنیم به بافت طبیعی پستان شباهت دارند. در صورتی که پوسته آن ها دچار آسیب شود ، ممکن است ژل موجود در آن ها در داخل پوسته پروتز باقی بماند و یا از آن خارج شده و به فضایی که پروتز سینه در آن قرار گرفته ، وارد شود.
در خانم های کم سن و جوان که به طور معمول نسج سینه ندارند ( سایز سینه ها کوچک باشد ) ، در بیشتر موارد پروتز سینه را زیر عضله سینه ای جاگذاری می نماییم .
خانم هایی که نسج سینه دارند و می خواهیم همزمان با پروتز سینه ، پتوز ( افتادگی سینه ) را نیز ، بدون اینکه جراحی لیفت سینه را انجام دهیم ، رفع کنیم ؛ اما تصمیم داشته باشیم تا شکل ظاهری سینه کمی افتاده باشد ، ( کاملاً گرد نباشد ) و همین طور بخواهیم سایز سینه خیلی زیاد نشود. پروتز را روی عضله و یا زیر فاشیا می گذاریم.
در صورتی که هدف از جایگذاری پروتز سینه ، بازسازی سینه بعد از درمان های سرطان سینه باشد ، باید پروتز را پشت عضله ی سینه ای بگذاریم ، زیرا اگر پروتز را بر روی عضله سینه ای قرار بدهیم ، با توجه به این که بافت سینه ای ندارد ، احتمال این که پروتز بیرون بزند و عوارض ناشی از جراحی رخ بدهد ، وجود دارد ، اما زمانی که تنها هدف جراحی پروتز سینه افزایش زیبایی و تناسب اندام باشد ، با توجه به فرم و میزان حجم سینه و وضعیت فیزیکی اندام ، امکان جاگذاری پروتز در هر دو محل وجود دارد.
- برش دور ناف
- برش زیر بغل transaxillary) )
- برش دور هاله ی سینه (periareolar)
- برش زیر سینه (inframammary)
برش دور ناف تنها در موارد خاص انجام می شود و تنها در پروتز های آب نمکی ( سالینی ) می توان از آن استفاده کرد و روش دشوار به حساب می آید.
برش زیر بغل : در این روش بر روی سینه برشی ایجاد نمی شود و به همین علت ترجیح اکثر افراد متقاضی است ، اما اشکالی که می توان به این روش گرفت این است که ، امکان دارد تا پروتز بالاتر از محلی که باید ، قرار بگیرد.
برش دور هاله ی سینه ( آرئول ) : این برش برای افرادی که قرار است تا همزمان با انجام جراحی پروتز سینه ، لیفت سینه را نیز انجام دهند ، بهترین گزینه است.
امروزه شاید یکی از علت هایی که افراد اقدام به انجام عمل پروتز سینه می کنند شل شدگی و نارضایتی از سایز سینه خود باشد. جراحی پروتز سینه می تواند سینه های شل و افتاده را به حالت اولیه و مورد رضایت شخص در بیاورد. ولی شخص باید توجه داشته باشد که اقدامات لازم پس از به اتمام رسیدن عمل جراحی پروتز سینه به پایان نمی رسد و دوره نقاهت پروتز سینه و اقداماتی که باید انجام گیرد نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
پس از اینکه بیمار به اتاق ریکاوری منتقل شد باید از لحاظ پایدار بودن علائم حیاطی و سلامت کلی به دنبال بیهوشی و عمل جراحی تحت مانیتور و مراقبت قرار گیرد.
بیمار به طور معمول در روز پس از عمل مرخص می شود. دارو هایی برای تسکین درد و کاهش عفونت برای وی تجویز می گردد و درباره نحوه مراقبت از سینه ها و رسیدگی به زخم های جراحی توصیه هایی دریافت خواهد کرد.
بیمار تا حدی در منزل به دلیل اثرات دارو های بیهوشی ، احساس سنگینی و گیجی خواهد کرد و امکان دارد کمی حالت تهوع داشته باشد ؛ لذا توصیه می شود در24 ساعت اول فردی قابل اعتماد در کنار خود داشته باشند.
حتما کسی که برای مراقبت از خود انتخاب کرده اید از کار هایی که باید انجام دهد مطلع باشد و توصیه می شود او را در جلسه ی مشاوره قبل از عمل همراه خود بیاورید.
افراد به کمک پروتز سینه می توانند به سایز مطلوب سینه برسند و سینه هایشان شکل بهتری پیدا کند. پروتز سینه برای بهبود غیر یکنواختی سینه مناسب است و سینه ها را کمی هم لیفت می کند. مواد پرکننده این پروتز ها سالین و یا سیلیکون می باشد همزمان با لیفت سینه افراد می توانند از پروتز سینه نیز استفاده کنند. مناسب ترین افراد کاندید پروتز سینه شامل موارد زیر می باشند :
- افرادی که خواهان بزرگ تر شدن سایز سینه های خود هستند.
- افرادی که سینه های متناسبی ندارند.
- افرادی که اندازه سینه هایشان به دلایلی نظیر بارداری ، شیردهی ، کاهش وزن و پیری کاهش پیدا کرده است.
- افرادی که به دلیل کاهش وزن دچار افتادگی سینه شده اند.
شرایط لازم برای انجام عمل جراحی پروتز سینه :
- بیماران باید از سلامت عمومی برخوردار باشند.
- افراد باید از دو هفته قبل از جراحی پروتز سینه از سیگار کشیدن پرهیز نمایند.
- خانم هایی که در دوران شیردهی به سر می برند ، باید تا 4 الی 8 هفته پس از پایان دوره ی شیردهی صبور باشند تا اندازه ی واقعی سینه تعیین شود.
پروتز سینه در چه مواردی استفاده می شود ؟
- برای بزرگ کردن سینه
- به منظور اصلاح تفاوت اندازه سینه ها
- اصلاح نمودن کاهش سایز سینه که بر اثر حاملگی ، شیردهی و یا کاهش سایز ایجاد شده است.
- برای اصلاح نمودن ناهنجاری های مادر زادی سینه که در آن یک و یا دو سینه رشد مطلوب نداشته اند.
- بازسازی سینه به دنبال جراحی هایی همچون جراحی سینه یا تروما
رابطه ی پروتز سینه با دوران بارداری
در صورتی که جراحی کارگذاشتن پروتز سینه از راه برش زیر پستان و یا زیر بغل انجام شود ، هیچ مشکلی در بارداری و شیردهی به وجود نخواهد آورد و فقط در مواردی که برش جراحی دور هاله پستان باشد احتمال بروز مشکلاتی برای شیردهی وجود دارد. در رابطه با امکان باردار شدن پس از انجام پروتز سینه باید گفت که مشکلی برای بیمار ایجاد نخواهد شد. تنها موضوعی که سبب نگران بسیاری از بیماران می شود این است که بارداری باعث افزایش و تورم بافت شیر ساز پستان می شود. با اینکه پس از اتمام دوران شیر دهی این حالت رفع می شود ولی کشیدگی و پوست امکان دارد که باقی بماند و باعث شود پروتز پایین تر از حد معمول خود قرار گیرد و افتاده شود.
نظرات بیماران
با سلام خدمت شما برای کوچک کردن سینه آقایان یا همون ژنیکوماستی چند وقت بعد از جراحی ژنیکوماستی میشه سر کار رفت ؟ و چند وقت باید مرخصی گرفت برای عمل ژنیکوماستی ؟
سلام آقای دکتر خسته نباشید میخواستم راجع به پروتز سینه بپرسم که آیا این جراحی پروتز سینه عوارضی هم دارد یا خیر؟ مثلا بعد پروتز سینه امکان افتادگی و سنگینی سینه وجود ندارد ؟ و سایز پروتز سینه چجوری مشخص میشه؟
سلام دکتر خسته نباشید پروتز سینه انجام میدید؟ جراحی پروتز سینه برای شیر دهی مشکلی نداره؟
سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم میشه همزمان هم سینه رو بالا کشید هم برای زیبایی پروتز سینه هم گذاشت؟ عمل لیفت سینه با عمل پروتز سینه باهم انجام میشه؟
عمل پروتز سینه با هدف بزرگ کردن سینه انجام می شود.
انواع پروتز سینه
پروتز سینه از نظر شکل ظاهری ، مواد پر کننده ، جنس و سایز دارای انواع مختلفی است. پروتز ها از لحاظ فرم ظاهری دو دسته می شوند.
گرد و اشکی شکل
پروتز های گرد بیشتر در بانوان جوانی که نسج سینه ندارند ، کاربرد دارد. پروتز های اشکی شکل در بانوانی که می خواهند سینه هایشان فرم طبیعی داشته باشد و کمی افتاده باشد ، استفاده می شود.
جنس مواد پرکننده پروتز سینه
پروتز های آب نمکی
این نوع پروتز ها جنس پوسته آن ها از سلیکون می باشد ، اما داخلشان با سرم آب نمک پر می شود. در گذشته این نوع پروتز بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت.
پروتز سیلکونی
پروتز های سلیکونی در حال حاضر کاربرد بیشتری دارند و مورد توجه قرار گرفته اند. داخل این نوع پروتز ها با سلیکون پر شده است.
جراح سینه
انتخاب بهترین دکتر پروتز سینه برای انجام عمل پروتز سینه از اهمیت بالایی برخوردار است.
زیرا در صورتی که جراح سینه از مهارت و تجربه کافی برخوردار نباشد ، احتمال بروز عوارض و همچنین ناقرینگی در سینه ها وجود دارد.
در جلسه مشاوره قبل از عمل پروتز سینه درخواست های خود را با جراح مطرح نمایید.
جراح پس از معاینه کامل خواهد گفت ، چه نوع پروتزی برای شما مناسب تر است.
پروتز سینه و شیردهی
با توجه به این که معمولاً پروتز سینه را زیر عضله قرار می دهیم ، مشکلی را پیش نمی آورد ، البته این که سایز سینه پس از شیردهی تا چه حد تغییر کند و بزرگ تر بشود و پس از پایان دوره شیردهی به همان فرم اولیه برگردد ، به میزان بزرگ شدن و مدت دوره شیردهی و میزان آتروفی بستگی دارد و این گونه نخواهد بود که ، از هر نوع پروتز که استفاده کرده ایم به همان فرم اولیه ی قبل از شیردهی بازگردد.
مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه :
- به مدت یک هفته بعد از عمل پروتز سینه رانندگی نکنید.
- از انجام هر گونه ورزش یا فعالیت سنگین که منجر به ایجاد درد شود ، بپرهیزید.
- داروهای تجویز شده را به طور کامل و سر وقت مصرف کنید.
- بروز کمی درد ، ورم و کبودی ناشی از جراحی طبیعی است.
- با مصرف داروهای مسکن که جراح سینه برای شما تجویز کرده است ، تحمل درد برایتان راحت تر خواهد بود.
- در تاریخ های تعیین شده به منظور کشیدن بخیه و بررسی وضعیت پروتز ها به مطب پزشک مراجعه نمایید.
مراقب زخم و محل بخیه ها باشید ، تا عفونت نکند.
آخرین مطالب
ورم سینه بعد از پروتز سینه
ورم سینه بعد از پروتز سینه یکی از علائم شایع [...]
راهنمای جامع پوشیدن گن بعد از ابدومینوپلاسی
گن بعد از ابدومینوپلاستی یا گن تامی تاک یک نوع [...]
اقدامات قبل از ابدومینوپلاستی
ابدومینوپلاستی یا جراحی زیبایی شکم ، یکی از محبوب ترین [...]
مراقبت های بعد از ابدومینوپلاستی
مراقبت های بعد از ابدومینوپلاستی یا جراحی زیبایی شکم نقش [...]