پروتز سینه همزمان با لیفت سینه 2

پروتز سینه همزمان با لیفت سینه 2

انجام عمل پروتز سینه به تنهایی موجب لیفت سینه نمی شود . پروتز فقط تا حدی موجب لیفت سینه ها می شود لذا قادر نیست به درجات چشمگیر باعث درمان افتادگی سینه شود . برخی جراحان جراحی پروتز سینه همزمان با لیفت سینه را برای اصلاح افتادگی سینه ها به كار می گیرند .

نظرات بسته شده است.