آشنایی با عمل لیفت سینه
به عمل لیفت سینه و بالابردن آن ، برای برطرف کردن افتادگی پستان در اصطلاح پزشکی ماستوپکسی گفته می شود. لیفت پستان برای بالابردن و بهبود فرم پستان ها صورت می گیرد که ممکن است بر اثر عواملی همچون بالا رفتن سن و شیردهی شکل آن ها تغییر کرده و دچار افتادگی شده باشد.
جراحی لیفت سینه به منظور سفت کردن و فرم دهی به پستان ها ، بسیار موثر و مطلوب می باشد. به علاوه باعث بالا رفتن اعتماد به نفس افراد و رضایتمندی آنان از اندام خود می شود.
شرایط لازم برای عمل لیفت سینه
افرادی که قصد دارند تحت عمل لیفت پستان قرار گیرند ؛ باید دارای سلامت جسمانی کامل باشند و به بیماری خاصی نیز مبتلا نبوده و سابقه ابتلا به بیماری خطرناکی نداشته باشند.
همچنین این افراد ، باید از نتایج عمل لیفت سینه ؛ انتظارات واقع بینانه داشته باشند.
آیا کاندید مناسبی برای جراحی لیفت پستان هستم ؟
لیفت پستان ، می تواند ظاهر جوان تری به سینه ها ارائه دهد. اگر می خواهید جراحی لیفت سینه انجام دهید و از خود می پرسید آیا کاندیدای خوبی هستید یا خیر ، به این نکات توجه کنید :
- افرادی که سینه های شان به شدت افتاده شده و فرم طبیعی خود را از دست داده است.
- افرادی که به سینه های آویزان و بزرگ علاقه ندارند ، لذا از فرم سینه های خود احساس نارضایتی می کنند.
- افرادی که سینه هایشان دراز و موزی شکل است و می خواهند سینه های گردی داشته باشند.
- افرادی که نوک سینه هایشان در قسمت پایین قرار دارد و می خواهند با عمل جراحی لیفت سینه ، سر سینه هایشان جابجا شود و در محدوده بالاتری قرار گیرد.
لازم به ذکر است لیفت سینه نه اندازه پستان را افزایش می دهد و نه باعث تغییر شکل قسمت بالای سینه می شود. اگر می خواهید علاوه بر اصلاح افتادگی و شلی سینه ها ، فرم بهتری نیز به سینه های تان ببخشید ؛ جراحی لیفت سینه را همراه با عمل پروتز سینه انجام دهید.
از این رو خانم هایی که پس از گذراندن دوران شیردهی ؛ علاوه بر افتادگی سینه ها ، دچار کاهش سایز سینه نیز شده اند ؛ می توانند عمل جراحی لیفت سینه و پروتز سینه را به طور همزمان انجام داده و در کنار برطرف کردن مشکل افتادگی سینه های خود ، به سایز سینه بهتری نیز دست یابند.
در خصوص عمل لیفت پستان ، باید متذکر شد که زایمان ، شیردهی و تغییرات قابل توجه در وزن ؛ می تواند باعث آویزان شدن مجدد پستان ها و تغییر ظاهر پستان ها شود ؛ لذا اگر به فکر بارداری در آینده هستید ، عمل لیفت پستان را به زمان دیگری موکول کنید.
تفاوت جراحی لیفت سینه با عمل پروتز سینه
جراحی پروتز سینه ، با هدف افزایش سایز پستان و برجسته سازی سینه ها انجام می شود و سبب بازگرداندن حجم سینه یا تقارن طبیعی اندازه پستان ها می شود.
این جراحی ، روی اندازه و شکل پستان متمرکز است و افتادگی پستان را اصلاح نمی کند.
این در حالی است که جراحی لیفت سینه ، به طور خاص بر روی موقعیت پستان متمرکز است و اندازه پستان را افزایش نمی دهد ؛ اما فرم سینه ها را بهبود می بخشد.
غالبا عمل لیفت سینه ، همراه با جراحی پروتز سینه و افزایش اندازه سینه ها انجام می شود تا بهترین نتیجه را به همراه داشته باشد.
برای انجام اعمال جراحی زیبایی سینه ، بهتر است با یک جراح پلاستیک دارای برد تخصصی در زمینه جراحی پستان مشورت کنید تا بهینه ترین نتیجه ممکن را به دست آوررید.
چگونه می توان یک جراح سینه متبحر در انجام عمل لیفت سینه را انتخاب کرد ؟
به طور کلی انتخاب جراح ، مهم ترین گام در راستای انجام اعمال جراحی و حصول نتایج مطلوب از آن ها می باشد ؛ جراحی لیفت پستان نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای انجام موفقیت آمیز آن باید به یک جراح سینه ماهر و مجرب مراجعه نمود.
لیفت پستان یکی از بزرگترین تصمیماتی است که افراد می گیرند ؛ بنابراین لازم است زمان کافی برای تحقیق درباره پزشک و حسن شهرت او اختصاص دهید.
روش های مختلفی برای انتخاب جراح سینه وجود دارد که از قرار ذیل می باشند :
- از بیماران قبلی جراح مورد نظر ، در مورد سطح رضایت شان از نتیجه جراحی پرس و جو کند.
- در اینترنت صفحات مجا ی عبارت ” بهترین جراح سینه ” را جستجو کنید.
- لیست کوتاهی از جراحان خوب سینه ، تهیه کنید و با هر یک از آن ها تماس بگیرید.
- پس از بررسی سابقه پزشکی جراح مورد نظر و دیدن گالری تصاویر موجود در وبسایت و اینستاگرام ایشان ، جهت مشاوره و دیدن نمونه کارها از نزدیک ، به مطب وی مراجعه نمایند.
در جلسه مشاوره ، ارتباط جراح و بیمار بسیار مهم است.
شکیبایی و برقراری ارتباط صحیح پزشک با بیمار ، توجه به خواسته ها و نگرانی های او و ارائه توضیحات دقیق درباره جراحی ؛ می تواند احساس راحتی و اعتماد بیمار را فراهم کند و در نهایت نتایج مطلوب و دلخواه را ارائه دهد.
از طرف دیگر ، بیمار باید با پزشک خود صادق باشد و سابقه پزشکی ، جراحی ها و داروها ، حساسیت های دارویی و غذایی و بیماری های زمینه ای را در اختیار ایشان قرار دهد.
علت تاکید بر این مسئله این است که مصرف برخی داروها می تواند سبب شود که بیمار به داروی بیهوشی یا داروهای تجویزی در زمان جراحی ، واکنش منفی نشان دهد.
مراحل انجام عمل لیفت سینه
روش مورد استفاده در عمل لیفت سینه ، به میزان شل بودن و شکل و فرم پستان ؛ متغیر است و تعداد و طول برش ها نیز به روش جراحی بستگی دارد و می تواند در هر فردی متفاوت است.
به طور معمول سه روش برای ایجاد برش در پستان جهت بالا بردن سینه ها وجود دارد که عبارتند از :
- برش دور تا دور هاله پستان
- برش از نوک تا بخش پایین پستان
- برش در چین زیر پستان
البته ممکن است در مواردی تنها نوک پستان برش داده شود.
بعد از ایجاد برش ، پوست اضافی ناحیه مورد نظر برداشته شده و جدا می شود و سپس نوک پستان را جابجا می کنند و بخیه می زنند.
روش بیهوشی در عمل لیفت سینه
در حین عمل لیفت پستان ، بیمار کاملا راحت بوده و دردی حس نخواهد کرد ؛ زیرا این عمل به طور معمول ، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود ؛ البته در برخی موارد بیهوشی موضعی مورد استفاده قرار می گیرد.
اقدامات قبل از عمل لیفت سینه
- آزمایشات لازم که توسط جراح سینه تجویز شده است را انجام دهید و روز جراحی همراه خود داشته باشید.
- از استعمال دخانیات و هر گونه مشروب الکلی دو هفته قبل و دو هفته بعد از جراحی سینه خودداری نمایید.
- از مصرف داروهایی که باعث اختلال در انعقاد خون می شود از قبیل آسپرین پرهیز نمایید.
مراقبت های بعد از عمل لیفت سینه
- در هفته اول استراحت کنید و حین خوابیدن سر را با قرار دادن دو بالش بالاتر از حد معمول خود قرار دهید.
- برای جبران مایعات از دست رفته بدن ، حتی الامکان 8 لیوان در روز مایعات میل نمایید.
- داروهایی که جراح سینه بعد از عمل لیفت برای تان تجویز می نماید را طبق دستور استفاده نمایید.
- از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید و از بلند کردن اجسام سنگین و تحت فشار قرار دادن دست اجتناب نمایید.
- سوتین طبی که جراح معالج تان تجویز نموده است را تا زمان توصیه شده استفاده نمایید.
- مصرف سدیم را به حداقل برسانید.
- در مواردی خونمردگی یا کبودی در اطراف محل جراحی شده ایجاد می شود ، جای نگرانی ندارد زیرا بعد از چند روز بهبود می یابد.