در صورتی که به هر علتی می خواهید عمل جراحی پروتز سینه را انجام بدهید ، توصیه می کنیم تا درباه دانستنی های مهم پروتز سینه اطلاعاتی را کسب نمایید. این عمل زیر مجموعه جراحی های سینه به شمار می رود ، که در برطرف نمودن افتادگی سینه ها ، افزایش حجم و سایز سینه به منظور زیبایی و تناسب اندام و همچنین در جراحی ترمیمی سینه بعد از درمان سرطان سینه انجام می شود. این عمل همزمان با لیفت سینه نیز قابل انجام است. در افرادی که افتادگی سینه به حدی باشد ، که تنها با جاگذاری پروتز نتوان این افتادگی را برطرف نمود ، در هنگام عمل ، همزمان با پروتز کردن سینه عمل لیفت نیز انجام می شود.
انواع پروتز سینه
- نوع سالینی
- نوع سیلیکونی
انواع ایمپلنت سینه ، از نظر جنس پروتز ها به دو نوع سالینی و سیلیکونی است ، که در حال حاضر از نوع سالینی ( آب نمکی ) استفاده نمی شود. بیشتر پروتز های سیلیکونی در جراحی حجم دهی بافت سینه کاربرد دارد. زیرا جنس این پروتز ها به گونه ای است که بدن آن را دفع نمی کند و همچنین جذب نیز نخواهد شد.
به طور کلی افرادی که می خواهند سایز سینه شان افزایش یابد ، یا به دلایلی دچار تحلیل رفتگی شدید سینه شده اند ، از افتادگی سینه رنج می برند و یا تحت درمان سرطان پستان بخشی از بافت سینه شان را از دست داده اند ، کاندیدای مناسب این جراحی زیبایی هستند و با انجام عمل پروتز کردن سینه می توانند ، به تناسب اندام برسند. دقت داشته باشید تا پس از انجام جراحی ، تا مدتی از انجام حرکات و فعالیت های سنگینی که منجر به ایجاد درد در قفسه سینه می شود ، خودداری نمایید.
نکاتی مهم درباره پروتز سینه
پروتز یک از جراحی های زیبایی – ترمیمی به حساب می آید ، پیش از آن که برای انجام این عمل زیبایی اقدام نمایید ، لازم است تا نکاتی مهم درباره پروتز سینه بدانید .
- جراحی ایمپلنت سینه ارتباطی با بارداری ندارد و مانعی برای این موضوع ایجاد نخواهد کرد.
- با در نظر داشتن این موضوع که پروتز سینه را معمولاً زیر عضله قرار می دهیم ، اختلالی در شیردهی ایجاد نمی شود. البته لازم به ذکر است که امکان تغییر سایز بعد از دوران شیردهی وجود دارد.
- حمام آفتاب مشکلی برای پروتز سینه ایجاد نمی کند ، اما استفاده از دستگاه های سولاریم را بهتر است به تعویق بیندازید ، امکان بروز مشکل برای پروتز ها پس از ایتفاده از دستگاه های برونزه کننده وجود دارد.
- احتمال ترکیدگی پروتز در هواپیما تنها یک شایعه است . فردی که تحت جراحی قرار گرفته 48 ساعت بعد از عمل پروتز سینه می تواند سوار هواپیما بشود.
- اگر ضربه ای بتواند باعث ترکیدن پروتز بشود ، حتما قفسه ی سینه را نیز تحت الشعاع قرار خواهد داد.
- پروتز هایی که در کشور ما استفاده می شود ، دارای تاییده از سازمان های CA & FDA می باشند و اکثراً زیر عضله قرار داده می شوند و ربطی به نسج سینه ندارند . در ضمن با توجه به این که کپسول دور پروتز تشکیل می شود ، تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر سرطان سینه ناشی از جراحی پروتز سینه به میان نیامده است.
- با توجه به جنس پروتز هایی که در حال حاضر استفاده می شود ،اجباری برای تعویض پروتز سینه وجود ندارد.
- در برخی موارد پس از گذشته 15 – 20 سال خود فرد با توجه به اینکه ممکن است ظاهر آن کمی تغییر کرده باشد ، در صورت تمایل می تواند برای تعویض پروتز ها اقدام نماید.